PERSONALUTHYRNING & REKRYTERING

Kundtjänstansvarig

Vi söker för kunds räkning en Kundtjänstansvarig till Stockholm City
Anställning:Rekrytering
Arbetstid:Heltid
Tillträde:Snarast möjligt
  
Arbetsbeskrivning:

I tjänsten kommer Du att ansvara för att lära upp och coacha medarbetare, leda, förändra och förbättra nuvarnade rutiner och därtill vara en motiverande kraft för hela kundtjänstgruppen. Du bör se rationellt och strukturellt på hur arbetet skall planeras och ha kunskap och god vana att dokumentera rutiner. Del i administration via webbmoduler.

Ditt arbete kommer att vara aktiv i telefon med verksamhetens kundsamtal och finnas som stöd för de 10 kundmedarbetarna.

Krav och erfarenhet:

Vi söker Dig som har arbetat i en kundtjänst eller annan rådgivande possition med löpande inkommande samtal. Meriterande är innesäljtjänst alt  kundtjänst på plats i butik / reception.
 
Vi ser att Du har vx-/telefonsystemvana, kan Officepaketet samt att Du talar och skriver svenska och engelska till fullo. God vana av arbete med många olika webbmoduler. Vi ser också att Du är mycket lyhörd och har känsla för att hjälpa andra människor med olika behov och olika frågeställningar. Ett plus är att kunna tala ytterligare ett eller fler språk.

Ansökan:
Vi kommer att intervjua kandidater löpande. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Katarina Bruce på telefon 08-204560.
  

Ansök direkt här. Du kan bifoga Ditt personliga brev och CV.

© Active Office
A&O