PERSONALUTHYRNING & REKRYTERING

att-vara-konsult.jpg

Specialist i fokus

Uppdrag du brinner för finner du genom oss. Du blir utvald som specialist inom just ditt kompetensområde för intressanta uppdrag. Du utvecklas och inspireras med framgång och möjligheter.

Ett konsultuppdrag ger dig många möjligheter att träffa intressanta personer, inspirera och utvecklas. Du får möjlighet att vidareutveckla din kompetens och skapa ett värdefullt nätverk.
Arbetet som uthyrd konsult innebär att du kan välja mellan kortare eller längre uppdrag inom passande yrkesområden. Uppdragen finns inom alla segment och de flesta branscher. Dessa uppdrag kan vara några veckor, månader eller upp till år.

Vi är mycket noga i vårt matchningsarbete och satsar genomgående på alla våra konsulter. Vi vill att alla skall trivas och finner det viktigt att varje konsult får uppdrag som motsvarar kvalifikationer och önskemål. Därför har vi en löpande kontakt med våra konsulter under uppdragen för att stödja deras behov och ambitioner. I många fall leder ett konsultuppdrag till fast tjänst.

För att visa vår uppskattning organiserar vi kontinuerligt temakvällar tillsammans, äter, umgås och uppdaterar oss på nyheter. Det är viktigt att få möjligheten att lära känna våra konsulter mer än per telefon.

© Active Office
A&O